Nieuwe projectoproep ivm mobiliteit

Bundeling van 4 thema's - initiatief van Brussel Mobiliteit - coördinatie door Brulocalis

Wij hebben het genoegen u de publicatie aan te kondigen van een nieuwe oproep tot het indienen van projecten, gelanceerd door Brussel Mobiliteit en gecoördineerd door Brulocalis - open voor de 19 Brusselse gemeenten, voor de uitvoering van mobiliteitsprojecten.

 

Het bijzondere aan deze oproep is dat hij 4 thema's bundelt die vroeger in afzonderlijke oproepen aan bod kwamen:

  • Living Brussels: herinrichting van de openbare ruimte met het oog op duurzame mobiliteit door de uitvoering van tests
  • Mobiliteitsdorp: organisatie van een gezellige zone voor sensibilisering omtrent duurzame mobiliteit tijdens de autoloze zondag (22 september 2019)
  • Cargo Bike for Brussels: bevordering van het gebruik van de bakfiets door en in de gemeenten;
  • Fietspromotie en zichtbaarheid van de fietser: het fietsgebruik bevorderen en fietsers aanmoedigen om goed verlicht te rijden tijdens de actie "be bright use a light" (24 oktober 2019).

Om de administratieve processen te vergemakkelijken en de gemeenten in staat te stellen hun projecten nog beter af te stemmen op hun mobiliteitsbeleid, krijgen zij een subsidie van maximaal 35.000 euro die over de verschillende projecten wordt verdeeld volgens de prioriteiten van de gemeente.

 

De Mobiliteitsprojecten : projectoproep 2019 biedt een beschrijving (zorgvuldig te lezen) en inschrijvingsformulieren (zorgvuldig in te vullen) in de fiche "Mobiliteitsprojecten".

 

Deadline

 

De uiterste datum voor het indienen van projecten is 17 mei 2019.

Om meer flexibiliteit te bieden, worden de projecten die vóór deze datum ingediend zijn, eerder verwerkt (zie details in de beschrijving).

 

Contact

 

Net als in 2018 moedigen wij u aan om in te gaan op deze oproep. Wij staan ter beschikking voor alle vragen over de oproep en de projecten die u in dit kader tot stand wil brengen.

 

« Terug

Auteur

Sophie Van den Berghe
Publicatiedatum
11-02-2019
Algemene voorwaarden | RSS | Nuttige links